1 értékelés
                    
        
                    Vidal anaconda gumicukor 100 g
| Kategória: | Különleges és töltött gumicukrok 100g | 
|---|---|
| Súly: | 0.1 kg | 
Vidal anaconda gumicukor vegyes gyümölcs íz 100g
Összetevők: glükózszirup, cukor, szorbit,, étkezési sav, citromsav, gyümölcs és zöldségkoncentrátumok: retek, feketeribizli, sárgarépa, aromák, növényi olaj (pálma), fényezőanyag, karnaubaviasz, méhviasz, színezék: E100, E120, E133, E160a, E160c.
| Tápérték 100 g termékben | |
| Energia Kj/Kcal | 1417/333Kcal | 
| Zsír | 0,2 g | 
| Amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | 
| Szénhidrát | 76 g | 
| Cukor | 57 g | 
| Fehérje | 5,9 g | 
| Só | 0,12 g | 
Beszélgetés
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
                Hozzászólás hozzáadása
            
                        -1.png)
 



 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        