Tutti mangó-kókusz ízű fagyipor 80g
Kategória: | Fagyipor |
---|---|
Súly: | 0.08 kg |
Tutti mangó-kókusz ízű fagyipor 80g
Tutti mangó-kókusz ízű fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból kb. 750 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal 10-12 gömb.
Összetevők: ccukor, dextróz, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), maltodextrin, sovány TEJpor, aromák, sűrítőanyagok (guargumi, karragén), kókusztejpor (kókusztejpor, maltodextrin, módosított keményítő), étkezési sav (citromsav), színezék (karotinok).
Allergén információ: a gyártó üzemünkben több, allergén anyagot tartalmazó nyersanyagunk is jelen van (tej-, glutén-, tojás-, szója, diófélék-, zeller-, hal-, rák-, puhatestű- és kén-dioxid tartalmú alapanyagok).
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Átlagos tápérték 100 g termékben (RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | |
energia | 1726 kJ / 408 kcal - 21 RI % |
---|---|
zsír | 5,6 g - 8 RI % |
amelyből telített zsírsavak | 5,3 g - 27 RI % |
szénhidrát | 86 g - 33 RI % |
amelyből cukrok | 75 g - 83 RI % |
fehérje | 2,5 g - 5 RI % |
só | 0,05 g - <1 RI % |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!