Tutti csokoládé ízű fagyipor 96g
Kategória: | Fagyipor |
---|---|
Súly: | 0.096 kg |
Tutti csokoládé ízű fagyipor 96g
Egy tasakból kb. 750 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Összetevők: cukor, zsírszegény kakaópor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes vanília aroma), sűrítőanyagok (guargumi, karragén).
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Átlagos tápérték 100 g termékben (RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | |
energia | 1662 kJ / 394 kcal - 20 RI % |
---|---|
zsír | 7,2 g - 10 RI % |
amelyből telített zsírsavak | 6,1 g - 31 RI % |
szénhidrát | 72 g - 28 RI % |
amelyből cukrok | 67 g - 74 RI % |
fehérje | 7,9 g - 16 RI % |
só | 0,07 g - 1 RI % |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!